Επετειακό τεύχος μαγειρικής μαζί με «Το Γεφύρι» | Οκτώβριος 2016
Τον Οκτώβριο η εφημερίδα «Το Γεφύρι» συμπλήρωσε 2 χρόνια ζωής και παρουσίας στον Καραβά και την Σπάρτη. Γιορτάζοντας την διετή κυκλοφορία της, η εφημερίδα έκανε δώρο στους αναγνώστες της ένα συλλεκτικό ένθετο περιοδικό μαγειρικής! Με τίτλο «24+ συνταγές της Χαρούλας» δημοσιεύθηκαν μαζί όλες οι συνταγές που ήταν προσφορά της «Karavas Farm», στήλη την οποία επιμελείται η Χαρούλα Σαραντάκου.
Έτσι, ξεφυλλίζοντας το περιοδικό θα βρείτε όλες τις συνταγές του μήνα που δημοσιεύθηκαν στα φύλλα της μηνιαίας εφημερίδας του Πολιτιστικού Συλλόγου Καραβά από τον Οκτώβρη του 2014 έως τον Οκτώβρη του 2016. Σημειώνεται πως το συλλεκτικό ένθετο περιοδικό μαγειρικής της εφημερίδας «Το Γεφύρι» κυκλοφόρησε σε περιορισμένο αριθμό αντιτύπων.
Καλές μαγειρικές δημιουργίες…!